Parteneri

Angajatori


Testimoniale clienti


Cine este doritor de un job in UK, si este interesat de o firma serioasa, va recomand Stratton Recruitment. Sunt de o luna aici, si sunt multumit de colaborarea cu ei, mai exact cu D-l Vlad care reprezinta aceasta firma. Pe scurt, tot ce s a promis s a respectat, angajatorul este ok, etc etc. Un lucru bun este ca le puteti plati comisionul din primul salariu. Tot firma din RO m-a ajutat sa imi obtin si NINo ( National Insurance Number ), de altfel nu un lucru foarte greu de stabilit o programare dar in fond gestul conteaza, implicarea de care au dat dovada.
Andrei Margarit Cristian
Ma numesc Cuciorva Dumitra si in urma colaborari mele cu firma Stratton Recruitment am avut o experienta frmoasa. O echipa tinara dar cu o experienta vasta iar acest lucru banuiesc ca vine din seriozitatea cu care isi fac meseria. Sunt sinceri si de incredere. Trebuie sa spun ca mi sa oferit consultanta pe toata perioada derulari contractului in Anglia. Mulltumesc firmei Stratton Recruitment.
Dumitra Cuciorva
In urma cu cinci luni am apelat la serviciile companiei Stratton Recruiment in vederea obtinerii unui job de bucatar in Marea Britanie. Desi nu detineam o experienta vasta in domeniu, am primit tot sprijinul necesar reusind sa beneficiez de un plasament excelent. Sprijinul s-a prelungit si dupa ce am ajuns in Marea Britanie, compania Stratton Recruiment oferindu-mi suport pentru deschiderea contului bancar si obtinerea National Insurance Number.Perspectivele personale tind sa se extinda odata cu obtinerea unei promovari la locul de munca, ceea ce denota inca odata ca in aceasta tara dictonul: „dupa munca si rasplata” inca functioneaza. Doresc sa felicit compania Statton Recruiment pentru profesionalismul de care a dat dovada si cred ca plasarea unui commis chef care dupa cinci luni a obtinut o promovare ca chef de partie este un succes atat pentru mine cat si pentru companie.
Bogdan Rusu
Aflasem de la prieteni ca firma Stratton Recruitment isi trateaza cu seriozitate clientii, dar am avut ocazia in urma cu aproximativ 2 luni sa ma conving personal. Pentru promptitudinea de care ati dat dovada in vederea gasiri unui loc de munca in Marea Britanie va multumesc! Initial, am crezut ca va trebui sa astept cel putin o luna pana la aparitia unei oferte de munca tinand cont de sarbatori si liberele aferente dar implicarea dumneavoastra directa a facut ca, la cel mult 2 saptamani sa tin interviul cu angajatorul si multumita firmei StrattonRecruitment sa fiu acceptat si sa incep munca la aprox 1 sapt de la interviu. Conditiile de munca si de cazare au fost respectate la maxim. Acest fapt nu poate decat sa ma bucure si sa vad compania dumneavoastra ca un partener deosebit de serios si profesionist.
Stanciu Marius Bogdan